پایان نامه بررسی پارامترهای مهم در شبکه های عصبی فازی
منطق فازی که در آن «زبان طبیعی» به جای متغیرهای عددی برای تشریح رفتار و عملکرد سیستم ها به کار می رود.،بیشترین کاربرد این مقوله به ترتیب در سازماندهی و فراهم آوری اطلاعات بوده است. اکنون برای تضمین امنیت شبکه های اطلاعاتی، از منطق فازی بهره -برداری می شود. در برخی زمینه ها مانند مستند سازی و مدیریت رکوردها نیز تاکنون پژوهشی با موضوع فازی به انجام نرسیده است. در سالهای اخیر، رویکرد عمده این بحث به سمت نظام های خبره و هوش مصنوعی سوق یافته است. به نظر میرسد برای حل بسیاری از گره های موجود در حوزه مدیریت اطلاعات، می توان از منطق فازی کمک گرفت.
شبکه های عصبی فازی یک سامانه پردازشی دادهها است که از مغز انسان ایده گرفته و پردازش دادهها را به عهده پردازندههای کوچک و بسیار زیادی سپرده که به صورت شبکهای به هم پیوسته و موازی با یکدیگر رفتار میکنند تا یک مسئله را حل نمایند. در این شبکهها به کمک دانش برنامه نویسی، ساختار دادهای طراحی میشود که میتواند همانند نورون عمل کند. که به این ساختارداده نورون گفته میشود. بعد باایجاد شبکهای بین این نورونها و اعمال یک الگوریتم آموزشی به آن، شبکه را آموزش میدهند.
شبکه های عصبی فازی یک سیستم ارگانی شامل نورونها میباشد که اعمال و واکنش جانداران را هماهنگ میسازد و سیگنالها را به بخشهای متفاوت بدن میفرستد. در بیشتر جانداران سیستم عصبی شامل دو بخش مرکزی و بخش جانبی است. در استفادههای جدیدتر این عبارت به شبکه عصبی مصنوعی که از نورونهایی مصنوعی ساخته شدهاست هم اشاره دارد. بنابراین عبارت ‘شبکه عصبی’ در حالت کلی به دو مفهوم مختلف شبکه عصبی زیستی و شبکه عصبی مصنوعی مختلف اشاره دارد.
منطق فازی
شبکه عصبی (Neural Network
بررسی ساختار و پارامترهای مهم شبکه های عصبی فازی
آنالیز واریانس هر یک از معیارهای عملکرد بصورت جداگانه
مدلسازی پیش بینی جایگاه تیم ملی فوتبال ایران در رده بندی فیفا با استفاده از شبکه های عصبی فازی